Skötsel av ytterområden och golfbanan Björkliden

 Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj

3) Vi värnar om området vi verkar i.
Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba som i en kombitjänst med skötsel av fjällanläggningens ytterområden och golfbanan i Björkliden under sommarsäsongen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du skall se till så våra ytterområden är trevliga, välskötta och välkomnande för gäster. Arbetet består bl.a. av gräsklippning, slyröjning och emellanåt trädfällning.

Den andra delen av tjänsten gäller skötsel och underhåll av golfbanan. Gräsklippning av fairways, greener är en självklar del men också andra underhållsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som är driven, självgående och noggrann. Du är van att arbeta självständigt och tar initiativ. Du bör tycka om att vistas utomhus i alla väder samt trivas med ett rörligt arbete och ha ett praktiskt handlag.

Vi ser gärna att du har körkort för motorsåg och röjsåg.

Körkort för bil är ett krav.

Vi tillhandahåller personalboende.

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: 80%

Ort: Björkliden

Sista ansökningsdag: 2018-06-16 Rekrytering sker löpande.

Kontaktperson: Skidområdesansvarig Christian Pettersson, 0980-641 98

SKICKA IN ANSÖKAN HÄR!