Grafisk designer

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen erbjuder gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse, skidområdet har förutom pister en mängd lättillgänglig offpiståkning. Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba på vår marknadsavdelning i Björkliden. Ser livet från den ljusa sidan, älskar fjällen och skrattar minst 10 gånger om dagen. Uppskattar att jobba i team och ha möjligheten att åka knädjup puder på lunchen. Älskar att sätta upp högt uppsatta mål och sen göra allt för att nå dem.

Marknadsavdelningen har ansvaret för marknadsföring och försäljning nationellt och internationellt

Arbetsuppgifter

Vår grafiska designer har, som en del av teamet på marknadsavdelningen, i uppdrag att upprätta, underhålla och utveckla den strategiska och operativa kommunikationsplattformen. Ansvarar då i huvudsak för att för att bild och design i slutprodukten i web och sociala medier, tryckmaterial, manualer och nyhetsbrev etc. Följer satta riktlinjer och aktivt jobbar men en gemensamt upprättad kommunikationsplan. Det innebär att i dagligt arbete utveckla och driva Lapland Resorts online, uppdatera hemsidor, sociala medier och nyhetsbrev.  Ansvarar också för utveckling och förvaltning av bildbank, logotyper och den grafiska profilen.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, grafisk design eller marknadsföring. Du har tidigare arbetat med marknadsföring och har goda färdigheter i Adobe Creative Cloud (InDesign, Ilustrator, Premiere, Photoshop) och tidigare erfarenheter av WordPress. Älskar utmaningar och finna lösningar. Vill tänka nytt och fräscht och ta Lapland Resorts till nästa steg i form och bild.

Du kommer att ingå i en mindre grupp där ni jobbar nära varandra och vi lägger därför hög vikt på personlighet och samarbetsförmåga. Då du blir ensam i specifik befattning är det viktigt att du är villig att ta initiativ och tar ett stort ansvar för att uppgiften blir utförd. Du måste vara drivande och se möjligheter för att hitta den bästa lösningen med utveckling i fokus.

Meriterade om tidigare foto/film kunskaper finns då du delvis kommer att ansvara för projektledning och framtagandet av film/foto material.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden

Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Kontaktperson: Marknadschef Per Jonsson, Per.Jonsson@laplandresorts.se, 0980-64156

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR