Nattvaktmästare/städ till Björkliden

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj

3) Vi värnar om området vi verkar i.

 

Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba som nattvaktmästare i Björkliden från juni till slutet på september.

 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som nattvaktmästare innebär att vara våra gäster och personal behjälplig med diverse tjänster och transporter samt att kunna åtgärda mindre fel på anläggningen. Då denna tjänst är på natten ingår det även en stor del städuppgifter. Arbetet ställer krav på flexibilitet och du kan få hjälpa till med lite av varje vid behov.

 

Din profil

Vi söker dig som är en driven, självgående och serviceinriktad nattvaktmästare som är en god problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både serviceyrket och har erfarenhet av arbete inom städ. För att passa i rollen krävs det att du är händig och har lätt för att hugga i där det behövs. Körkort är ett krav för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi tillhandahåller personalboende.

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: Deltid/Heltid

Ort: Björkliden

Sista ansökningsdag: 2018-06-16

Kontaktperson: Anne-Marie de Jong 0980-641 74

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!