Receptionist till Björkliden Fjällbys anläggning

 Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj och

3) Vi värnar om området vi verkar i.

Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen.

Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist i Björkliden. Anställningsperioden är från mitten av juni till slutet av augusti.

Dina arbetsuppgifter

Klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheckning, telefonväxel, mail, bokning, information till gäster och kassahantering. Receptionen bemannar också lobbybaren med fika- och dryckesservering. Du jobbar i hjärtat på hotellet så en viktig del i din tjänst är också att se till att information och samverkan fungerar mellan våra avdelningar. Då vi är på en fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen, det lär du dig på plats.

Din profil

Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av arbete i hotellreception.  Du är van att jobba med gäster och det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå. Du löser problem med gästen i fokus. Du tar initiativ och kan jobba självständigt. Som receptionist hanterar du stora mängder information. Det är viktigt att du kan ta in och sortera denna, för att förmedla relevant information till gästen.

Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i datasystem. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Vi tillhandahåller personalboende.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 85%

Ort: Björkliden/Riksgränsen

Antal tjänster: 1

Sista ansökningsdag: 2018-06-02

Kontaktperson: Kristina Einarsson, chef bokning & reception: Kristina.Einarsson@laplandresorts.se

 Skicka in din anmälan här!