Receptionister till Björklidens sommarsäsong

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst
2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj
3) Vi värnar om området vi verkar i.

Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen.
Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist i Björkliden från början av juni till slutet på september.

Dina arbetsuppgifter
Klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheck, telefonväxel, mail, bokning, information till gäster, kassahantering. Receptionen bemannar också lobbybaren med fika- och dryckesservering. Du jobbar i hjärtat på hotellet så en viktig del i din tjänst är också att se till att information och samverkan fungerar mellan våra avdelningar. Då vi är på en fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen men det lär du dig på plats.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av arbete i hotellreception. Du är van att jobba med gäster och det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå. Du har lätt för att arbeta i datasystem och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. I rollen som receptionist söker vi dig som hanterar stress på ett positivt sätt och är en problemlösare med gästen i fokus. Vidare har du ett glatt humör och brinner för att ge gästen bästa möjliga service. Du tar initiativ och kan jobba självständigt, är lösningsorienterad och kreativ.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av andra tjänster hos oss.
Vi tillhandahåller personalboende.

  • Anställningsform: Säsongsanställning
  • Omfattning: ca 85%
  • Ort: Björkliden
  • Sista ansökningsdag: 2017-05-31
  • Kontaktperson: Kristina Einarsson, chef bokning & reception: 0980-641 64

Skicka in din ansökan här.