Säljare för Lapland Resorts

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen erbjuder gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse, skidområdet har förutom pister en mängd lättillgänglig offpiståkning. Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba på vår marknadsavdelning i Björkliden. Ser livet från den ljusa sidan, älskar fjällen och skrattar minst 10 gånger om dagen. Uppskattar att jobba i team och ha möjligheten att åka knädjup puder på lunchen. Älskar att sätta upp högt uppsatta mål och sen göra allt för att nå dem.

Marknadsavdelningen har ansvaret för marknadsföring och försäljning nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter

Som säljare för Lapland Resorts, en del av teamet på marknadsavdelningen, har du i uppdrag att vårda etablerade kundkontakter, hitta nya säljkanaler och strategiskt jobba mot uppsatta säljmål. Underhålla och utveckla sälj i befintliga och nya kanaler, nationellt samt internationellt. Stärka relationer med agenter och uppsöka nya. Ha koll på omvärlden samt driva och utveckla nya säljpaket. Du jobbar i regionala samarbetsprojekt och för regionens utveckling.  Säkerställer att uppsatta försäljningsmål efterföljs. Ansvarar för försäljnings/beläggningstal och förmedlar informationen internt. Du kommer också projektleda, driva och genomföra nationella och internationella säljmässor. Du blir ansiktet utåt och en central roll i hela företaget.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av försäljning. Gärna inom turistbranschen och arbetat med resebyråer och turoperatörer. Älskar utmaningar och finna lösningar. Vill tänka nytt och utmana befintliga arbetssätt och försäljningsmetoder. Är beredd att jobba hårt för att nå våra högt uppsatta mål och värdesätter att ha kul på vägen.

Du kommer att ingå i en mindre grupp där ni jobbar nära varandra och vi lägger därför hög vikt på personlighet och samarbetsförmåga. Då du blir ensam i specifik befattning är det viktigt att du är villig att ta initiativ och tar ett stort ansvar för att uppgiften blir utförd. Du måste vara drivande och se möjligheter för att hitta den bästa lösningen med utveckling i fokus.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fällen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Kontaktperson: Marknadschef Per Jonsson, Per.Jonsson@laplandresorts.se, 0980-64156

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR