Reception & Bokning

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen 2019/2020 söker vi dig som vill jobba på vår receptions- och bokningsavdelning till vilken vi söker både bokare för privat, grupp- och konferensbokning samt dag- och nattreceptionister.

Arbetsuppgifter

Som bokare på bokning och försäljning har du kontakt med våra internationella agenter, resebyråer, privata gäster alternativt grupp- och konferensgäster. Du utför vanligt förekommande uppgifter på bokningsavdelningen som att ta emot förfrågningar och bokningar via telefon och mail, skriva offerter och fakturera.

Bokarna jobbar tätt tillsammans med våra säljare och reception och har möjlighet att vara med och utveckla attraktiva paket och aktiviteter. Du förväntas jobba aktivt med försäljning och din uppgift är att hjälpa gästen att planera vistelsen, från början till slut.

Våra receptionister arbetar med klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheck, telefonväxel, mail, bokning, information till gäster och kassahantering. Receptionen bemannar även lobbybaren med fika- och dryckesservering. Du jobbar i hjärtat på hotellet så en viktig del i din tjänst blir att se till så information och samverkan fungerar mellan våra avdelningar. Då vi är på en fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen, men det lär du dig på plats. Nattreceptionister har utöver ordinarie receptionsuppgifter har en del städrutiner, kontrollrundor och förberedelser inför kommande dag.

Din profil

För både bokning och reception söker dig som är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du är van att jobba med gäster och det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå och ett gott värdskap. Du löser problem med gästen i fokus. Du tar initiativ och kan jobba självständigt. Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information till gästen. Då gästerna är frågvisa är det viktigt att du är lösningsorienterad och själv kan söka fram relevanta uppgifter vid behov.

Du har tidigare erfarenhet av reception eller bokning inom hotell och/eller konferensbranschen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning med start mellan november och februari, avslut i maj.

Omfattning: 80-100%

Ort: Björkliden och Riksgränsen. Vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!