Pistmaskinsförare

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta på våra fjällanläggningar som Pistmaskinsförare.

Dina arbetsuppgifter

Som pistmaskinsförare arbetar du med preparering av vårt skidområde. Det är din uppgift att göra daglig tillsyn av pistmaskinen. Du arbetar ojämna tider, både kväll och natt.

Din profil

Vi arbetar inom upplevelseindustrin så det är en förutsättning att du har en känsla för värdskap, då vårt arbete i slutändan handlar om att se till att våra gäster får en bra dag hos oss ute i backen.

Arbetet som Pistmaskinsförare kräver noggrannhet och flexibilitet och du bör ha ett stort intresse för att köra maskin. Du ska ha goda tekniska kunskaper samt en känsla för att köra maskin på ett effektivt och ekonomiskt sätt.  Vi prioriterar i första hand personer som har vana av att köra pistmaskin sedan tidigare, men även grävmaskinsförare med lång erfarenhet och goda kunskaper kan komma ifråga för tjänsten.

Krav

Körkort

Förarbevis för skoter

Meriterande

Förarbevis för pistmaskin

Tungt släp/E/BE-kort

Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 80%-100% med start mellan november och februari, avslut i maj.

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Kontaktpersoner: Erik Lidström, skidområdesansvarig: erik.lidstrom@laplandresorts.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!