Bokning och försäljning

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba som bokare på vår marknad och bokningsavdelning med placering i Kiruna.

 Arbetsuppgifter

På bokning och försäljning har du kontakt med våra grupp- och konferensgäster, internationella agenter, resebyråer och privata gäster. Du utför vanligt förekommande uppgifter på bokningsavdelningen som att ta emot förfrågningar och bokningar via telefon och mail, skriva offerter och fakturera. Du jobbar tätt tillsammans med vår säljare och har möjlighet att vara med och utveckla attraktiva paket och aktiviteter. Du förväntas jobba aktivt med försäljning och merförsäljning av samtliga produkter inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, kreativ, noggrann och strukturerad. Du gillar kundkontakter och är van att bemöta kunder och gäster. Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap. Du löser problem med kunden i fokus, tar initiativ och kan jobba självständigt. Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information och ser till kundens bästa.

Du kommer att ingå i en mindre grupp där ni jobbar nära varandra och vi lägger därför hög vikt på personlighet och samarbetsförmåga.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Du har tidigare erfarenhet av bokning inom hotell och/eller konferensbranschen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Visstidsanställning-vikariat, ca 12 månader

Omfattning: Heltid

Ort: Kiruna

Sista ansökningsdag: 2020-01-08

Kontaktperson: Kristina Einarsson, Chef bokning, Kristina.Einarsson@laplandresorts.se

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAR HÄR !