Busschaufför

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

 

Nu söker vi en busschaufför för transferkörningar mellan våra anläggningar.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder våra gäster transfer mellan våra anläggningar i Björkliden och Riksgränsen. Samt även transfer mellan Riksgränsen och Katterjåkk. För det har vi en full stor buss med plats för 56 passagerare samt minibussar. Utöver busstransfer kommer arbete på andra avdelningar så som lokalvård och/eller restaurang blir aktuellt.

 

Din profil

Vi söker en busschaufför som är självgående och flexibel vad gäller tillgänglighet och avvikelser från dagliga rutiner. Du kan ta egna initiativ och är lösningsorienterad. Det är dig själv till stor hjälp om du är ordningsam och ansvarsfull i arbetet och skötseln av bussen. Körkortsbehörighet D.

 

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fjällen.

 

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 80%, med start omg till och med  maj 2019.

Ort: Björkliden. Vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-03-24, anställning sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Kontaktperson: Susanna Lundhamn Jokinen, susanna.lundhamnjokinen@laplandresort.se

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR