Butikspersonal till Björkliden & Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu är det dags att söka vinterns roligaste jobb! Vi söker nu personal till sportshopar/uthyrningar.

Dina arbetsuppgifter

Till Björkliden och Riksgränsen söker vi dig som vill arbeta i sportshop och skiduthyrning. Ett varierande jobb där du alltid ska ha gästen i fokus. Uthyrning, service av hyrskidor och försäljning av skidrelaterade produkter hör till det dagliga arbetet. Vidare kommer du jobba med uppackning, märkning och påfyllning av varor i butik. I Riksgränsen kommer du även sälja skidpass. Vi har även verkstad där vi monterar, vallar och lagar skidor och skidtillbehör. Om du inte har erfarenhet av verkstadsarbete får du utbildning på plats.

Din profil

För att trivas i våra sportshopar söker vi dig som tycker om försäljning och har ett intresse av skidåkning, friluftsliv, sportutrustning och kläder. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet från skiduthyrning och arbete med butiksförsäljning. Under vissa perioder är tempot högt och för att klara det är flexibilitet och samarbete avgörande. Du ska gilla att arbeta i grupp, men inte vara rädd för att ta egna initiativ för att ge bästa möjliga service till gästen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning med start i februari och avslut i maj

Omfattning: 90%

Ort: Björkliden/Riksgränsen. Vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-11-16

Kontaktperson: Susanna Lundhamn Jokinen, personalchef. susanna.lundhamnjokinen@laplandresorts.se

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!