Diskare och restaurangbiträden

 

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

 

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i våra kök och restauranger.

 

Arbetsuppgifter

Till våra anläggningar söker vi restaurangbiträden och diskare för daglig service till såväl gäster som kollegor. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt ifrån frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.

 

I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i vår à la carte restauranger. Menyerna baseras på norrländska råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Vi serverar även kvällens middag och har en pubmeny i barer och lobbybarer.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för mat, dryck och service. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som har viljan att förbättra och förändra.

 

Som restaurangbiträde hos oss är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är van vid att arbetstempot varierar men har en glad och positiv inställning oavsett om det är en fullsatt restaurang eller en lugnare stund på dagen med dukning och förberedelser. Du håller en hög kvalitet på ditt arbete och han gästen i fokus.

 

Som diskare är du en otroligt viktig kugge för att vår restaurang ska fungera. Du tar ansvar för såväl

grov- som findisk och prioriterar ditt arbete på bästa sätt. Det är ett tungt och oftast stressigt arbete i en positiv och hektisk restaurangmiljö. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som diskare.

 

Arbete på andra avdelningar kan förekomma.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 80%

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-02-24. Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan.

Kontaktperson: Daniel Fjellström, Food & Beverage manager daniel.fjellstrom@laplandresorts.se

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR