Fastighetsskötare – Elektriker

 

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

 

Arbetsuppgifter

Då verksamheten som Lapland Resorts bedriver på anläggningen är komplex med allt från restauranger och hotelldrift till skidområden med liftanläggningar och personalboenden så är det stora variationer i det fastighetsbestånd som ska underhållas. Vi behöver förstärka vårt fastighetteam söker en erfaren och lösningsfokuserad elektriker. I tjänsten ingår reparationer av utrustning och maskiner såsom snickeri, målning och VVS-arbeten. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår ex. låssystem. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför. Vi söker dig som har förmågan och viljan att på bästa sätt lösa uppgiften, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet, så att vi tillsammans med övrig personal i slutänden skapar en bra gästupplevelse.

 

 

Din profil

Som fastighetsskötare så förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som är auktoriserad elinstallatör. Du måste vara självgående och bör ha minst 3-5 års erfarenhet från elinstallationsarbeten. Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda och bil många gånger är enda lösningen för att ta sig mellan våra anläggningar.

 

Vill du bo och leva i Björkliden eller Riksgränsen, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen. Välkommen in med en ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden eller Riksgränsen. Vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2020-03-31

Kontaktperson: Michael Wallberg, fastighetschef: 0980-641 77

 SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR