Hotellchef

Lapland Resorts driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Här är vår ambition att hålla anläggningen öppen stora delar av året och vi erbjuder våra gäster säsongsanpassade upplevelser. Riksgränsen erbjuder gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse med tillgång till spa, skidområdet har förutom pister en mängd lättillgänglig offpiståkning. Här är anläggningen i full drift från februari till maj men öppnar också för specifika event.

Björkliden och Riksgränsen är två separata skidområden. I Björkliden finns utöver hotellet en stugby med 83 stugor, en camping och vandrarhemmet Gammelgården. I Riksgränsen är hotellet utrustat med en stor konferensanläggning och en SPA avdelning. Här finns hotellrum i olika standard och ett lägenhetshotell. I direkt anslutning finns även vårt mindre med hotell, Hotell Meteorologen, där förutsättningarna för skräddarsydda och exklusiva paketlösningar för gästen är oändliga. Mitt ute på fjället, 9 km från Björkliden, finns Låktatjåkko. Vår tredje destination som erbjuder boende, enklare lunchservering för alla besökare och middag för övernattande gäster.

Nu söker vi dig som vill bli vår hotellchef, som med mycket kärlek och stort engagemang vill driva och utveckla vår hotell- och logiverksamhet som har det riktiga fjället precis utanför dörren.

 

Dina arbetsuppgifter

Hotellchefen har det totala ansvaret för drift och utveckling av hotell och logiverksamheten på våra anläggningar. Du kommer leda bokning, receptioner, lokalvård, spa och våra två separata anläggningar Låktatjåkko och Meteorologen. Du kommer arbeta nära din grupp med kontinuerliga förbättringar, utveckling och effektivisering där fokus på service och kvalitet gentemot våra gäster blir en självklarhet för dina anställda.

Din profil

Vi söker dig med goda kunskaper om och erfarenhet av att driva ett hotell. Du arbetar med gästfokus och en vilja att ge bra serviceupplevelser.

Du ska tidigare ha arbetat i en ledande befattning, gärna inom en etablerad hotellverksamhet och har därmed värdefull erfarenhet av både ledarskap och branschen. Du har den fingertoppskänsla som behövs för att styra och leda dina närmaste medarbetare så uppsatta mål kan nås. Du är bra på att skapa goda förutsättningar så medarbetarna kan växa av utmaningarna i arbetet. Du är en handlingskraftig och inspirerande ledare.

Det krävs att du är operativt närvarande i den dagliga driften med lyhördhet, tydlighet och ett öppet samarbete. Allt för att din avdelning länkar ihop med övriga avdelningars arbete så vi tillsammans kan nå företagets uppsatta mål och i slutänden tillgodose gästernas förväntningar och önskemål.

Du har vanan att arbeta med ekonomisk uppföljning, med ett resultat-, försäljnings- och kostnadsansvar.
Vill du bo och leva i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden så får du absolut inte missa den här chansen. Välkommen in med en ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Omfattning: 100%

Ort: Björkliden och Riksgränsen. Vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-07-07, anställning sker löpande.

Kontaktperson: Driftchef Lars Lindberg, 0980-641 10, lars.lindberg@laplandresorts.se

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!