Chef Lokalvård / Housekeeping Manager till Björkliden & Riksgränsen

 

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna Björkliden Fjällby och Riksgränsen med tillhörande verksamheter.

Inför att vi drar igång kommande vintersäsong söker vi dig som vill jobba som chef för lokalvård, hotell- samt stugstäd och även vaktmästeriet på våra fjällanläggningar. Tjänsten är en helårsanställning.

 

Arbetsuppgifter

Som Housekeeping Manager ansvarar du för städ-, lokalvård och gästservice. Du arbetar tillsammans med motiverade och medarbetare med fokus på kvalité och kundnöjdhet. Med öppet sinne lyfter du blicken och ser anläggningen genom gästens ögon för att på så sätt kunna säkerställa kvalitén på det arbete ni utför.

 

Housekeeping har det övergripande ansvaret för stora delar av beställningar och lagerhållning av inventarier och förbrukningsmaterial. Samt tillhandahållandet av arbetskläder och fördelning av personalboenden.

 

Under de olika säsongerna så varierar personalstyrkan mellan 4-40 medarbetare inkluderat supervisors i teamet. Housekeeping manager har det övergripande personalansvaret med arbetsledning, schemaplanering, bemanningsoptimering och uppföljning, Hotellchefen kommer att finnas till nära hands att bistå dig, i frågor och tankar rörande ditt område.

 

Din profil

Vi söker dig som känner dig redo att ta steget för en arbetsledande position tillsammans med oss. Du har relevant bakgrund eller har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning, gärna inom hotellbranschen.

Du kommer arbeta direkt under hotellchefen i nära samverkan med övriga avdelningar. Du har en god kommunikativ förmåga så information i teamet och mellan de olika avdelningarna förmedlas och hanteras korrekt. Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap, allt för att uppnå bästa nivå av service för våra gäster.

För att hantera de variationer i uppdraget som tjänsten medför krävs det att du kan arbeta strukturerat med god framförhållning för att under lugnare perioder förbereda för en fullbokad anläggning.

 

Varmt välkommen med din ansökan till en utvecklande tjänst i en sagolik fjällmiljö!

 

Anställningsform: Tillsvidare – heltid, med 6 månaders provanställning.

Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende

Sista ansökningsdag: 2019-01-26

Kontaktperson: Hotellchef Joakim Draumann 0980-64198 eller joakim.draumann@laplandresorts.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAR HÄR !