Köks-, restaurang och barpersonal

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att

skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst 2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj och 3) Vi värnar om området vi verkar i.

Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba i våra kök, restauranger och barer.

Arbetsuppgifter

Till våra anläggningar söker vi kockar, servitörer, diskare och bartenders för daglig service till såväl gäster som kollegor. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt ifrån frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.

I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i vår à la carte restauranger. Menyerna baseras på norrländska råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Vi serverar även kvällens middag och har en pubmeny i barer och lobbybarer.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som har viljan att förbättra och förändra.

Du som kock har utbildning och erfarenhet från att jobba i kök, är van att leva upp till och överträffa gästers högt ställda förväntningar. Vi vill att du är hängiven matlagningen och brinner för ditt yrke. Du är en serviceinriktad lagspelare men kan även jobba självständigt när det behövs. Du kan hantera en köksbudget för att nå de uppsatta ekonomiska målen. Självklart kan du HACCP på dina fem fingrar.

Som servitris/servitör hos oss är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är van vid att arbetstempot varierar och har god planering och framförhållning så du kan använda de lugnare tillfällena för förberedelser inför fullsatt restaurang då du måste vara en problemlösare med gästen i fokus. Du håller en hög kvalitet på ditt arbete och är van att ta egna initiativ. Ett krav är att du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen, vet vad “Ansvarsfull Alkoholservering” innebär och arbetar utifrån det.

Som diskare är du en otroligt viktig kugge för att vår restaurang ska fungera. Du tar ansvar för såväl grov- som findisk och prioriterar ditt arbete på bästa sätt. Det är ett tungt och oftast stressigt arbete i en positiv och hektisk restaurangmiljö. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete som diskare.

Vi söker bartenders med utbildning och flerårig erfarenhet av klassiskt arbete i bar. Du ska kunna leverera snabb och bra service under en hektisk after ski men även ha goda dryckes- och drinkkunskap för att bemöta gästernas specifika önskemål. För oss är det viktigt att du ger varje gäst som kommer ett bemötande som gör att de känner sig sedda. Du trivs som bäst när det är mycket att göra, men klarar även av att jobba självständigt de tider det är lugnare i baren och är heller inte främmande för att hjälpa till med diskplock när det behövs.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 90%

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2018-11-30 Anställning sker löpande.

Kontaktperson: Susanna Lundhamn Jokinen, susanna.lundhamnjokinen@laplandresorts.se

SKICKA IN ANSÖKAN HÄR