Kökschef till Lapland Resorts AB

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig arbets- och fjällmiljö där service och kvalitet är en självklarhet för våra medarbetare.

I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. Matlagning av hög kvalitet i våra à la carte restauranger där menyerna baseras på norrländska råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Vi serverar även kvällens middag och har en pubmeny i barer och lobbybarer.

Du kommer att inneha ansvaret att leda driften och utveckling av köket på anläggningarna Björkliden Fjällby eller Riksgränsen. Du ansvarar för inventering, inköp, egenkontroll, HACCP, dokumentation och att leda personalen på din avdelning. Du kommer även att ingå i gruppen av ledare som går under Food and Beverage som är den som har yttersta ansvaret för allt som rör mat och dryck. Det är vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellrestaurang med allt ifrån frukost, lunch och middag. Även specialanpassade fjällarrangemang och andra event förekommer.

Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterad med ett sinne för utveckling. Är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet är en självklarhet för dig

Din bakgrund/ Kvalifikationer

Utbildad kock

Minst 5 års yrkesvana

Erfarenhet av att leda personal

B-körkort

 

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2018-11-30 Vi rekryterar löpande.

Kontaktperson: Daniel Fjellström F&B Manager 076-776 39 96

SKICKA IN ANSÖKAN HÄR