Värd Låktatjåkko Fjällstation

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Låktatjåkko Fjällstation är en unik anläggning med 18 sängplatser, restaurang, bar, bastu och dusch. Nu söker vi dig som vill arbeta på Sveriges högst belägna fjällstation, 1228 meter över havet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service och vill möta gäster högt över havet. Som värd på Låkta behöver du behärska många arbetsuppgifter:

  • Servera frukost, grädda våfflor och laga och servera middagar för upp till 30 personer.
  • Städa och serva såväl rum som fastighet.
  • Hantera kassa och bokningssystemet Picasso.
  • Driva Låkta som det” lilla hotellet med ett värdskap som hemma hos dig”.

Din profil

Du har ett genuint intresse för mat, natur, människor och service. Du är glad, positiv och framför allt en flexibel person som gillar utmaningar. Vidare hanterar du stress på ett positivt sätt och är en problemlösare med gästen i fokus. Du håller en hög kvalitet på ditt arbete och är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Du har erfarenhet från restaurangbranschen och gärna erfarenhet av arbete med städ. Självklart kan du HACCP på dina fem fingrar.

Förarbevis för skoter är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning, anställningsperioden februari till maj.

Omfattning: Heltid

Arbetsplats: Björkliden/Låkta, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Kontaktperson: Daniel Fjellström, F&B Manager, daniel.fjellstrom@laplandresort.se

 

 SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!