Liftvärd till Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för attskapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj

3) Vi värnar om området vi verkar i
Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta som liftvärd på vår anläggning i Riksgränsen. Du får fjället som arbetsplats och vara en del av ett glatt gäng som trivs tillsammans och har roligt på jobbet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som liftvärd är ansvarsfullt och kräver självdisciplin. Du är vårt ansikte utåt och framförallt är du gästens trygghet vid liftåkning. Du hjälper gäster vid på- och avstig samt ger service och svarar på frågor. Omdöme, framåtanda och ett gott värdskap är grundbultar i allt vårt arbete ute på fjället. Arbetet som liftvärd kan komma att kombineras med andra tjänster vilket då medför att arbetspassen fördelas mellan liften och lokalvård. Vid behov får du även möjlighet att arbeta på andra avdelningar.

Din profil
För att trivas hos oss är det viktigt att du är fjäll- och friluftsintresserad. Du bör tycka om att vistas utomhus i alla väder samt trivas med ett rörligt arbete och ha ett praktiskt handlag. Du har förarbevis för skoter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 80% med start i slutet på februari och  avslut i maj.

Ort: Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende

Sista ansökningsdag: 2018-11-30. Anställning sker löpande.

Kontaktpersoner: Erik Lidström, skidområdesansvarig: 0980-641 26

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR