Lokalvårdare till Riksgränsen & Björkliden

 

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

 

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta med lokalvård på våra anläggningar.

I arbetsuppgifterna ingår städ av hotellrum, lägenheter, stugor och vandrarhem. Det är ett arbete där det till och från kan vara mycket att göra, men med en bra introduktion och tydliga rutiner att följa flyter arbetet på.

Tidigare erfarenhet av arbete inom städ är önskvärt eller annan erfarenhet från serviceyrken. Som medarbetare på vår avdelning vill vi ha dig som är noggrann och självgående, du är van att hålla en hög kvalitet på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är en flexibel problemlösare med gästen i fokus.

 

Välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

 

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: 75-90% februari till maj.

Ort: Riksgränsen eller Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-12-31, rekrytering sker löpande

Kontaktperson: Johan Jansson, johan.jansson@laplandresorts.se eller Anne-Marie De Jong Anne-Marie.deJong@laplandresorts.se

 

Skicka in din ansökan här.