Marknadschef till Björkliden & Riksgränsen

 

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden, tio mil nordväst om Kiruna, är med sin storslagna natur början på det riktiga fjälläventyret för hela familjen. Riksgränsen erbjuder gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse, skidområdet har förutom pister en mängd lättillgänglig offpiståkning.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill arbeta som marknadschef hos oss. Det här är en möjlighet att marknadsföra upplevelser i en legendarisk miljö, med starka varumärken som Björkliden, Riksgränsen och Låktatjåkko i ryggen.

 

Arbetsuppgifter

Marknadschefen har det övergripande ansvaret för marknadsföring och försäljning nationellt och internationellt. Till sin hjälp har marknadschefen i dagsläget en säljare och ett par externa samarbetspartners men teamet kan komma att förändras utifrån kommande marknadsstrategi och framtida behov.

 

Marknadschefen ingår i företagets ledningsgrupp och har ansvaret att upprätta, underhålla och utveckla marknadsstrategi och kommunikationsplan utifrån uppsatt budgetplan. Uppdraget innebär att vårda etablerade kundkontakter i samma grad som att hitta nya säljkanaler, ha koll på omvärlden för att säkra nya och befintliga marknadsområden samt driva och utveckla Lapland Resorts online arbete.

 

Din profil

Vi söker dig som är kreativ och har ett stort driv att utveckla vårt arbete inom marknad och försäljning. Du har kunskap om hur turistbranschen fungerar och är uppbyggd och tidigare erfarenhet av arbete med marknadsstrategier, marknadsföring och försäljning. För att passa i rollen är det viktigt att du är mål- och resultatorienterad, där du inte nöjer dig utan hela tiden strävar efter att bli bättre. Vidare trivs du att jobba i högt tempo, har förmåga att arbeta strukturerat samtidigt som du snabbt kan ställa om när förutsättningarna kräver. Du är en naturlig ledare och en mycket god kommunikatör som gillar att skapa och underhålla kontakter med förmåga att sälja in och övertyga människor. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Högskoleutbildning med inriktning sälj & marknadsföring.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fällen!

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Tillträde: Efter överenskommelse

Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-02-17 Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan

Kontaktperson: Driftchef Rita Wallberg, 0980-641 64, rita.wallberg@laplandresorts.se

Skicka in din ansökan här!