Massör – SPA terapeut – Spabar till Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa en härlig upplevelse för våra gäster i Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi på Lapland Resorts har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som vi gemensamt jobbar för:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj

3) Vi värnar om området vi verkar i
Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se och http://riksgransen.se/spa/ för med information.

Nu söker vi massör och även spa bar personal till Relaxen SPA i Riksgränsen under perioden februari/mars till maj 2018.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär massage- och SPA-behandlingar, servering i vår SPA-bar, dagliga poolkontroller samt visst städ. Relaxen SPA ska alltid vara välkomnande och en upplevelse för våra gäster och det är viktigt att du tycker om att ge våra gäster den känslan och servicen.

Din profil
Om massör söker vi dig med massageutbildning, gärna med inriktning sportmassage. Vi arbetar med Kerstin Florian och c/o Gerds produkter och ger dig viss utbildning på plats i våra behandlingar. Diplomerad eller certifierad utbildning till massör krävs och gärna kassa-/datavana. Även utbildning eller kunskap i att leda yoga, pilates eller andra pass är meriterande.

Vi vill att du är en glad och positiv kollega. Du drivs av att ge gästerna det lilla extra och får dem att känna sig väl omhändertagna. Du är van vid att arbetstempot varierar och har god planering och framförhållning så du kan använda de lugnare tillfällena för förberedelser inför fullbokade dagar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: ca 80%
Ort: Riksgränsen. Vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2018-11-30. Anställningar sker löpande.

Kontaktperson: Ingela Sundberg, SPA-ansvarig: 070 284 36 96

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR