Nattreceptionist till Riksgränsen

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

 

Nu söker vi dig som vill jobba som nattreceptionist med placering i Riksgränsen.

 

Arbetsuppgifter

Vår nattreceptionist är våra gästers trygghet på natten och arbetar med klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheck, telefonväxel, mail, bokning, information till gäster och kassahantering. Du jobbar i hjärtat på hotellet så en viktig del i din tjänst blir att se till så information och samverkan fungerar mellan våra avdelningar. Då vi är på en fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen, men det lär du dig på plats. Nattreceptionister har utöver ordinarie receptionsuppgifter även en del städrutiner, kontrollrundor och förberedelser inför kommande dag.

 

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du gillar kundkontakter och är van att bemöta kunder och gäster. Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap. Du löser problem med kunden i fokus, tar initiativ och kan jobba självständigt. Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information och ser till kundens bästa.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Du har tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception, gärna natt. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

 

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fällen.

 

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: 85%, start omg anställning till och med 26 maj 2019.

Ort: Riksgränsen. Vi tillhandahåller personalboende i Riksgränsen

Sista ansökningsdag: 2019-03-03, anställning sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Kontaktperson: Kristina Einarsson, chef bokning & reception, Kristina.Einarsson@laplandresorts.se

 SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!