Nattvaktmästare till Björkliden

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Nu söker vi dig som vill jobba som nattvaktmästare i Björkliden under vår skidsäsong.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som nattvaktmästare innebär att vara våra gäster och personal behjälplig med diverse tjänster och transporter runt om på anläggningen, samt att kunna åtgärda mindre fel på och göra enklare underhåll. Då denna tjänst är på natten ingår det även städuppgifter rutinmässigt varje natt. Arbetet ställer krav på flexibilitet och du kan få hjälpa till med lite av varje vid behov.

Din profil

Vi söker dig som är en driven, självgående och serviceinriktad nattvaktmästare som är en god problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både serviceyrket och har erfarenhet av arbete inom städ. För att passa i rollen krävs det att du är händig och har lätt för att hugga i där det behövs. Körkort är ett krav för att kunna utföra dina arbetsuppgifter, du bör också kunna tala svenska.

Vill du ha möjligheten att vara ensam i mörkret under norrskenet, välkommen med din ansökan!

 

Vi tillhandahåller personalboende.

Anställningsform: Säsongsanställning med start i februari.

Omfattning: Deltid/Heltid

Ort: Björkliden

Sista ansökningsdag: 2020-01-02

Kontaktperson: Anne-Marie de Jong 0980-641 74

SKICKA IN DIN ANSÖKAR HÄR !