/

Bagare

Inför vintersäsongen 2021 söker vi nu dig som bagare som tillsammans med oss vill jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.

Är du den vi söker?

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Vi driver två huvudrestauranger samt fem mindre restauranger av hög standard inom Lapland Resorts AB där frukostar, luncher, Ala carte middagar samt catering på fjällsidor förekommer. Vi har också en lite lanthandel på hotellet i Björkliden där vi bland annat säljer nybakt bröd till våra gäster. Tjänsten kräver att du är flexibel, nytänkande och gillar att anta nya utmaningar. Du ska förse anläggningen med bröd och bakverk i olika varianter. Både till våra boende- och fikagäster. Du har stor möjlighet att påverka sortimentet och jobbar under eget ansvar. Arbetstiden är natt/förmiddag då du börjar med att baka och sedan jobbar över frukosten.

Vi söker dig som är utbildad bagare. Erfarenhet från ugn och jäs samt konditori krävs. Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Du brinner för ditt yrke och levererar alltid bröd och bakverk av högsta kvalitet. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.

Anställningsform: Säsongsanställning februari – maj.
Omfattning: 80-100%
Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2020-11-15
Kontaktperson: Barbro Häggkvist, F&B Manager barbro.haggkvist@laplandresorts.se