/

Fastighetsskötare med arbetsledande ansvar

Då verksamheten som Lapland Resorts bedriver på anläggningarna är komplex med allt från restauranger och hotelldrift till skidområden med liftanläggningar och personalboenden, så är det stora variationer i det fastighetsbestånd som ska driftas och underhållas. Vi behöver nu förstärka vårt fastighetsteam och söker en driven och serviceinriktad fastighetsskötare som även är intresserad av arbetsledaransvar.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår allt tänkbart fastighetsunderhåll som kan uppstå. Snickeri, målning, el- och VVS-arbeten så väl som reparationer av utrustning och maskiner. Även tillsyn och service av anläggningarnas tekniska installationer ingår ex. låssystem. Arbetet är därför mycket varierande och du har stor frihet att på egen hand lösa de uppgifter som du ställs inför.

Vi söker dig som har ledarerfarenhet med en förmåga och vilja att motivera och coacha teamet så att ni på bästa sätt löser uppgiften -serviceinriktat och kvalitetsmedvetet. Tillsammans med övrig personal bidrar ni till att i slutänden skapa en gästupplevelse över förväntan.

Din profil

Som fastighetsskötare så förväntas du vara en problemlösare med stort fokus på service så vi tillsammans kan förvalta och utveckla våra fastigheter. Vi söker dig som vill jobba med fastighetsskötsel och som har erfarenhet av antingen el, VVS eller snickeri.

Vi söker dig som har ledarerfarenhet med en förmåga och vilja att motivera och coacha teamet så att ni på bästa sätt löser uppgiften -serviceinriktat och kvalitetsmedvetet. Tillsammans med övrig personal bidrar ni till att skapa en gästupplevelse över förväntan.

Körkort för bil är ett krav då våra anläggningar är utspridda. Arbetsuppgifter med traktor förekommer också så det är meriterande om du har kört hjullastare tidigare.

Vill du bo och leva i Björkliden eller Riksgränsen, i de nordligaste delarna av den svenska fjällvärlden, så får du absolut inte missa den här chansen. Välkommen in med en ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Ort: Björkliden/Riksgränsen Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2020-11-15
Kontaktperson: Michael Wallberg, fastighetschef: 0980-641 77