/

Massör/SPA-terapeut till Riksgränsen

Nu söker vi massör/ Spa terapeut och en spabar/-receptions resurs till Relaxen SPA & Sauna i Riksgränsen under perioden februari till maj 2021.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse. Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär massage- och SPA-behandlingar, rådgivning och behandlingsbokning. Vi är en liten arbetsplats där alla hjälps åt, stöttar varandra och tar ett helhetsansvar. Det gör också att det dagliga arbetet varierar och du kan komma att sköta serveringen i vår SPA-bar, göra bokningar, poolkontroller samt visst städ. Relaxen SPA ska alltid vara välkomnande och en upplevelse för våra gäster och det är viktigt att du tycker om att ge våra gäster den känslan och servicen.

Din profil

Som massör söker vi dig med massageutbildning, gärna med inriktning sportmassage. Vi arbetar med Kerstin Florian och c/o Gerds produkter och ger dig viss utbildning på plats i våra behandlingar. Diplomerad eller certifierad utbildning till massör krävs och gärna kassa-/datavana. Även utbildning eller kunskap i att leda yoga, pilates eller andra pass är meriterande.

Vi vill att du är en glad och positiv kollega. Du drivs av att ge gästerna det lilla extra och får dem att känna sig väl omhändertagna. Du är van vid att arbetstempot varierar och har god planering och framförhållning så du kan använda de lugnare tillfällena för förberedelser inför fullbokade dagar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Säsongsanställning, med start i februari avslut i maj.
Omfattning: ca 80%
Ort: Riksgränsen. Vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2020-11-15
Kontaktperson: Joakim Draumann, 0980-64198, Joakim.Draumann@laplandresorts.se