/

Pistmaskinsförare

Som pistmaskinsförare arbetar du med preparering av vårt skidområde, våra längdspår och skoterleder.

Är du den vi söker?

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta på våra fjällanläggningar som Pistmaskinsförare.

Dina arbetsuppgifter

Du gör daglig tillsyn och enklare underhåll av pistmaskinen som kommer vara din arbetsplats. Arbetstiderna för pistmaskinsförarna är främst kvällar och nätter.

Din profil

Vi arbetar inom upplevelseindustrin så det är en förutsättning att du har en känsla för värdskap, då vårt arbete i slutändan handlar om att se till att våra gäster får en bra dag hos oss ute i backen.

Arbetet som Pistmaskinsförare kräver noggrannhet och flexibilitet och du bör ha ett stort intresse för att köra maskin. Du ska ha goda tekniska kunskaper samt en känsla för att köra maskin på ett effektivt och ekonomiskt sätt.  Vi prioriterar i första hand personer som har vana av att köra pistmaskin sedan tidigare, men även grävmaskinsförare med lång erfarenhet och goda kunskaper kan komma ifråga för tjänsten.

Krav

Körkort
Förarbevis för skoter

Meriterande

Förarbevis för pistmaskin
Tungt släp/E/BE-kort

Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning
Omfattning: ca 80%-100% med start mellan januari  och februari, avslut i maj.
Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende
Sista ansökningsdag: 2020-11-15
Kontaktpersoner: Erik Lidström, skidområdesansvarig: erik.lidstrom@laplandresorts.se