Pistmaskinsförare och -mekaniker

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att
skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och
Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en
övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj

3) Vi värnar om området vi verkar i

Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta på våra fjällanläggningar som Pistmaskinsförare eller Pistmaskinsmekaniker.

Dina arbetsuppgifter

Som pistmaskinsförare arbetar du med preparering av vårt skidområde. Det är din uppgift att göra daglig tillsyn av pistmaskinen. Du arbetar ojämna tider, både kväll och natt.

Som mekaniker på skidanläggningen kommer du att ställas inför många olika sorters arbetsuppgifter så det krävs att du är flexibel och har ett öppet sinne. Framförallt kommer du att arbeta med att felsöka, serva, demontera och reparera allt från pistmaskiner, traktorer till fyrhjulingar och snöskotrar. Pistmaskinsmekanikerna i Riksgränsen kommer även ansvara för prepareringen av våra längdspår och skoterleder varför vana av att köra pistmaskin är meriterande.

Din profil

Vi arbetar inom upplevelseindustrin så det är en förutsättning att du har en känsla för värdskap, då vårt arbete i slutändan handlar om att se till att våra gäster får en bra dag hos oss ute i backen.

Arbetet som Pistmaskinsförare kräver noggrannhet och flexibilitet och du bör ha ett stort intresse för att köra maskin. Du ska ha goda tekniska kunskaper samt en känsla för att köra maskin på ett effektivt och ekonomiskt sätt.  Vi prioriterar i första hand personer som har vana av att köra pistmaskin sedan tidigare, men även grävmaskinsförare med lång erfarenhet och goda kunskaper kan komma ifråga för tjänsten.

Du som söker tjänsten som Pistmaskinsmekaniker har fordonsteknisk utbildning och några års erfarenhet från yrket. Goda kunskaper inom hydraulik samt svetskunskaper är mycket meriterande. Arbetet är krävande och tidvis mycket intensivt, men i gengäld får du ha ett fritt arbete i garaget och blir en del av ett glatt gäng som trivs tillsammans och har roligt på jobbet.

Krav

Körkort

Förarbevis för skoter

Meriterande

Förarbevis för pistmaskin

Tungt släp/E/BE-kort

Förarbevis för pistmaskin

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 80%-100% med start mellan november och februari, avslut i maj.

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende

Sista ansökningsdag: 2018-09-16

Kontaktpersoner: Erik Lidström, skidområdesansvarig: 0980-641 26

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR