Receptionist

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför sommaren 2019 söker vi dig som vill jobba i vår hotellreception i Björkliden

 

Arbetsuppgifter

Våra receptionister arbetar med klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheck, telefonväxel, mail, bokning, information till gäster och kassahantering. Receptionen bemannar även lobbybaren med fika- och dryckesservering. Du jobbar i hjärtat på hotellet så en viktig del i din tjänst blir att se till så information och samverkan fungerar mellan våra avdelningar. Då vi är på en fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen, men det lär du dig på plats.

 

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du är van att jobba med gäster och det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå och ett gott värdskap. Du löser problem med gästen i fokus. Du tar initiativ och kan jobba självständigt. Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information till gästen. Då gästerna är frågvisa är det viktigt att du är lösningsorienterad och själv kan söka fram relevanta uppgifter vid behov.

Du har tidigare erfarenhet av reception eller bokning inom hotell och/eller konferensbranschen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

 

Varmt välkommen med din ansökan och välkommen till ett jobb i fjällen!

 

Anställningsform: Säsongsanställning, juli-augusti.

Omfattning: 85%

Ort: Björkliden. Vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-05-26, anställning sker löpande.

Kontaktperson: Kristina Einarsson, chef bokning & reception: Kristina.Einarsson@laplandresorts.se

 Skicka in din anmälan här!