Receptionschef

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi en receptionschef för Björkliden och Riksgränsens hotellreceptioner.

Arbetsuppgifter

Under vintersäsongen har vi båda våra anläggningar i full drift med två dygnet-runt bemannade receptioner. Receptionschefen har helhetsansvaret för driften av receptionerna och har under högsäsong 14 receptionister i sitt team. Ledaransvaret innebär att med ett coachande och motiverande arbetssätt skapa ett självgående team med tydliga mål och daglig uppföljning. Vi arbetar med gästen i fokus och ska finnas tillgängliga för dem så arbetet handlar även mycket om schemaplanering och bemanningsoptimering. Övriga uppgifter som ingår i befattningen är bland annat inköp av material och gästfakturering.

Den dagliga driften skall bedrivas i nära samverkan även med övriga avdelningar så som restauranger, sportaktiviteter och lokalvård/städ. Allt för att med fingertoppskänsla se till så gästens får bästa förutsättningar från ankomst till avresa.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning inom hotellbranschen. Du vet vad som måste göras för att ditt team ska känna sig trygga med sitt uppdrag och ges rätt förutsättningar för att serva och hjälpa gästerna. Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap. Du har en god kommunikativ förmåga så information mellan de olika avdelningarna förmedlas och hanteras korrekt. Då du blir ensam i den här befattningen så är det viktigt att du kan jobba självständigt och tar ansvar för ditt uppdrag, du är noggrann och strukturerad så dina delar i flödet alltid fungerar finns på plats i rätt tid.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

Varmt välkommen med din ansökan för ett fjälljobb!

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Kontaktperson: Kristina Einarsson, chef bokning & reception, Kristina.Einarsson@laplandresorts.se

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!