Receptionschef

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna Björkliden Fjällby och Riksgränsen med tillhörande verksamheter.

Vi söker vi en receptionschef för Lapland Resorts hotellreceptioner förslagsvis på en helårsanställning men om du är intresserad av att jobba säsong kan vi vara öppna för en lösning.

 

Arbetsuppgifter

Under säsong då vi har våra fjällanläggningar i full drift har vi dygnet-runt bemannade receptioner. Receptionschefen kommer ha ett huvudansvar för receptionen i Björkliden och har till sin hjälp ett team med receptionister.

Ledaransvaret innebär att med ett coachande och motiverande arbetssätt skapa ett självgående team med tydliga mål och daglig uppföljning. Vi arbetar med gästen i fokus och ska finnas tillgängliga för dem så arbetet handlar även mycket om schemaplanering och bemanningsoptimering. Övriga uppgifter som ingår i befattningen är bland annat inköp av material och gästfakturering.

 

Din profil

Vi söker dig som känner sig redo att ta steget för en arbetsledande position tillsammans med oss med relevant bakgrund eller har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning gärna inom hotellbranschen.

Du kommer arbeta direkt under hotellchefen i nära samverkan med övriga avdelningar.

Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap.

Du har en god kommunikativ förmåga så information i teamet och de olika avdelningarna förmedlas och hanteras korrekt för att uppnå bästa nivå av service från ankomst till avfärd för våra gäster.

Att jobba självständigt, strukturerat och känner ett ansvar för ditt uppdrag kommer naturligt för dig.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning.

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2020-03-22

Kontaktperson: Joakim Draumann, Hotellchef joakim.draumann@laplandresorts.se

0720644342