Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen 2020 söker vi dig som vill jobba som skidlärare på vår sportavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Vi har ett brett aktivitetsutbud där du främst kommer arbeta som skidlärare i skidskolan och på privatlektioner men om du har erfarenhet och utbildning så kan du även få arbeta som guida på våra turer när efterfrågan är stor. Du kommer också få möjligheten att arbeta i sportinformationen där du möter våra gäster, svarar på frågor och bokar våra turer. Under högtider arbetar vi på sportavdelningen tillsammans med andra avdelningar och anordnar extra aktiviteter som tävlingar av olika slag. Vi är också delaktiga i större events i extremskidåkning. Du kan arbeta i vår barnklubb för de yngre barnen och ser till att vår maskot Fjälle kommer ut i backen. Praktiska uppgifter som städning och underhåll av materiel förekommer också liksom transporter med minibuss eller skoter.

Din profil

Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och tycker om att vistas utomhus. Vi vill att du vågar synas, tar egna initiativ och tänker service. Som skidlärare ska du ha ett brinnande intresse för skidåkning och tycker om att jobba med människor, stora som små! Du skall vara flexibel och utifrån rådande förutsättningar och se till så alla gäster får en härlig upplevelse av våra fjäll. Du har skidlärarutbildning minst motsvarande SLAO steg 2 och B-körkort. Meriterande om du även har guideutbildning, certifierad enligt Svenska fjälledarnormen.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Säsongsanställning med start i februari, avslut i maj.

Omfattning: 75 %

Ort: Björkliden, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2020-02-02, rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Kontaktperson: Adam Hagman, Sportkoordinator. Adam.hagman@laplandresorts.se

 

Skicka in din ansökan här!