Skidområdesansvarig till Björkliden

 Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för attskapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden ochRiksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj och

3) Vi värnar om området vi verkar i.
Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka www.laplandresorts.se  för med information.

Nu söker vi dig som vill arbeta som skidområdesansvarig i Björkliden och göra våra gästers skidupplevelse så bra och säker som möjligt. Du får dessutom möjligheten att bo mitt i fjällvärlden, med möjlighet till toppturer och längdturer. Närhet till Norges kust utgör ytterligare en av fördelarna med att arbeta hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för drift och underhåll av vår skidanläggning i Björkliden. Arbetet är krävande och tidvis mycket intensivt, men i gengäld har du fjället som arbetsplats. Inför varje säsong bygger du upp ditt team bestående av skidpatrull, pistmaskinförare och liftvärdar. Det innebär att du kommer arbeta med arbetsledning och schemaläggning. Du ansvarar för att upprätthålla och revidera underhållsplan för liftar, pistmaskiner och övrig utrustning. Under sommarsäsongen ansvarar du för driften av vår 9 håls golfbana, även skötsel av grönområden, trädfällning etc. Omdöme, framåtanda och ett gott värdskap är grundbultar i allt arbete på fjället.

Din profil

Du tycker om att umgås med gäster och vilja att ge bra serviceupplevelser för dem.

Vi arbetar på skoter, skidor och till fots vilket innebär att du behöver vara en stabil skoterförare så väl som skidåkare. Du kommer behöva fatta snabba beslut, mot bakgrund av väderförutsättningar, i akuta lägen är det viktigt att du kan hantera stress och behålla lugnet även vid pressade lägen. Det är en stor tillgång om du har teknisk allmänbildning för att kunna bedöma underhållsbehovet och praktiskt arbeta med utrustningen och våra anläggningar. Naturligtvis bör du ha en god fysik och gilla att jobba utomhus i alla väder.

Krav

Arbetsledarerfarenhet

B-körkort

SLAO:s skidpatrullutbildning

Lavinsäkerhetsutbildning motsvarande SLAO Lavin 1/Svelav pro 1

Förarbevis för skoter

 

Meriterande

Sprängutbildning

Förarbevis för terränghjuling

Körkort för motorsåg och röjsåg.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillhandahåller personalboende.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%

Ort: Björkliden

Sista ansökningsdag: 2018-09-16

Kontaktpersoner: Rita Wallberg, 0980-641 64

SKICKA IN ANSÖKAN HÄR!