Skidpatrull

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen.

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill arbeta i skidpatrullen på våra fjällanläggningar.

Dina arbetsuppgifter

Som Skidpatrullör/Pistör i skidpatrullen arbetar du med att göra våra gästers skidupplevelse så bra och säker som möjligt. Omdöme, framåtanda och ett gott värdskap är grundbultar i vårt arbete ute på fjället. Arbetet är krävande och tidvis mycket intensivt, men i gengäld får du ha fjället som arbetsplats och vara en del av ett glatt gäng som trivs tillsammans och har roligt på jobbet.

Din profil

Skidpatrullör/Pistör: Vi arbetar både på skoter och på skidor vilket innebär att du behöver vara en stabil skidåkare som kan hantera de flesta terränger och förhållanden. Det är en stor tillgång om du har teknisk allmänbildning. Naturligtvis bör du ha en god fysik och gilla att jobba utomhus i alla väder. Du ska ha SLAO:s skidpatrullutbildning och lavinsäkerhetsutbildning motsvarande SLAO Lavin 1/Svelav pro 1. Förarbevis för skoter är ett krav och det är meriterande om du har sprängutbildning och förarbevis för terränghjuling.

Varmt välkommen med din ansökan till ett jobb i fjällen!

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: ca 80%-100% med start mellan november och februari, avslut i maj.

Ort: Björkliden/Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Kontaktpersoner: Erik Lidström, Skidområdesansvarig, erik.lidstrom@laplandresorts.se

SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!