Sport- och eventchef till Lapland Resorts AB

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj

3) Vi värnar om området vi verkar i

Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Nu söker vi dig som inte vill sitta framför en dator 8-17, älskar årstider, trivs i naturen och vill driva och utveckla sport- och eventaktiviteter på våra anläggningar.

Arbetsuppgifter

Sport- och eventchefen kommer inneha det övergripande ansvaret för att driva och utveckla sportaktiviteter och genomförandet av event på fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Aktiviteterna som anpassas efter säsong och efterfrågan innefattar bland annat skidskola och guidade turer, men även aktiviteter som gästen kan göra på egen hand. Arbetet med event innebär förutom ansvaret för stora idag kända event som tex. BAMM (Björkliden Arctic Mountain Marathon) också att göra Björkliden och Riksgränsen till destinationer med lockande event för utvalda målgrupper och till en plats att arrangera event på. Allt arbete sker i nära samverkan med övriga avdelningar där sport och eventchefen kommer ha en har en central funktion och fungera som ett nav. Du ska driva eventen framåt och till nästa nivå.

Det ligger i Sport och eventchefens ansvar att bygga upp sitt team inför varje säsong och kommande event anpassat utifrån behov och bokningsläge. Arbetsledning och schemaläggning blir då en naturlig del av arbetet så som fastställande av rutiner och uppföljning.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och planera sport- och aktivitetsverksamhet. Trivs i underställ och dunjackor och vet hur man gör upp en eld. Du bör ha högskoleutbildning inom relevant område (turism/ledarutbildning) men tidigare erfarenhet värderas högt. Som person är du positiv, serviceinriktad, energisk och har en stor kärlek till naturen i allmänhet och vår svenska fjällvärld i synnerhet. Ser livet från den ljusa sidan där ingenting är omöjligt bara man anstränger sig lite extra mycket ibland. Gillar att skratta och anser att delad glädje är dubbel glädje. Du blir en del av ett härligt team. Leder din grupp strukturerat mot tydligt uppsatta mål, har ett driv och är nytänkande med kreativa lösningar. Du tar ansvar för budget och kvalitét och har tidigare erfarenhet av kvalitéts- samt ekonomisk uppföljning.

Krav på kompetens och certifieringar

Examinerad skidlärare och guide enligt fjälledarnormen

B-körkort

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden eller Riksgränsen

Boende: Tillhandahålls av Lapland Resorts

Sista ansökningsdag: 2018-11-11

Kontaktperson: Rita Wallberg, rita.wallberg@laplandresorts.se, 0980-641 64

 

Varmt välkommen med din ansökan och välkommen till fjällen på riktigt!

 SKICKA IN ANSÖKAN HÄR