Systemförvaltare

Välkommen att välkomna! Vi söker dig som tillsammans med oss vill anstränga dig lite extra för att

skapa en härlig upplevelse för våra gäster i det vackra och storslagna området runt Björkliden och Riksgränsen. Vår målsättning är att våra gäster alltid ska vilja komma tillbaka till oss. Vi har en övergripande värdegrund med tre för oss viktiga punkter som du måste ställa upp på:

1) Vi sätter gästen främst

2) Vi arbetar tillsammans som en glad familj

3) Vi värnar om området vi verkar i

Ställer du upp på det – ja då passar du hos oss!

 

Lapland Resorts är det driftsbolag som driver fjällanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen. Björkliden med sin storslagna natur är början på riktiga fjälläventyr för hela familjen. Riksgränsen har Sveriges bästa förutsättningar för freeride och gränslös skidåkning i kombination med en riktigt härlig hotellupplevelse.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

 

Nu söker vi dig som vill jobba med våra online system och IT-lösningar. Säkerställa att vi har den mest optimala lösningen och en trygg drift.

 

Dina arbetsuppgifter

Som systemförvaltare är du den som har ansvaret för daglig drift av våra kassa- och bokningssystem samt support för företagets nätverk och andra stödsystem så som telefoni. Din uppgift blir att utbilda och handleda användare att hantera systemen samt lösa problem och göra nödvändiga uppdateringar.

Systemförvaltaren arbetar tätt tillsammans med boknings- samt säljavdelningen och sätter upp attraktiva paketerbjudanden och aktiviteter för våra gäster.

Du förväntas arbeta aktivt med utveckling av system för att uppnå en trygg och säker drift.

 

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med online system och ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi och försäljning alternativt system.

Arbetet kräver att du vågar ta initiativ och tar ett stort ansvar för att uppgiften blir utförd. Du måste vara drivande och se möjligheter för att hitta den bästa lösningen med lönsamhet i fokus. Vi söker dig som är kommunikativ och har lätt att instruera och skapa förståelse, du måste vara noggrann för att få alla bitar att falla på plats och strukturerad så ditt arbete kan genomföras med minsta möjliga påverkan på driften. Du bör ha ett stort intresse för teknik.

Du kommer att ingå i en mindre grupp där ni jobbar nära varandra och vi lägger därför stor vikt på personlighet och samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med bokningssystemet Picasso från Techotel eller annat bokningssystem samt kassasystemet Anker POS. Det är även meriterande om du har erfarenhet från hotell och/eller turistbranschen.

Vi tillhandahåller personalboende.
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning

Omfattning: Heltid

Ort: Björkliden/Riksgränsen

Antal tjänster: 1

Sista ansökningsdag: 2018-09-09

Kontaktperson: Kristina Einarsson, chef bokning & reception: Kristina.Einarsson@laplandresorts.se

Varmt välkommen med din ansökan!


SKICKA IN DIN ANSÖKAN HÄR!