/

UPPDATERAT 12 MAJ 2020 – 10:36

Vår läkarmottagningen i Björkliden är nu stängd till slutet av skidsäsongen.

Med Vänlig Hälsning

Lapland Resorts

 

UPPDATERAT 22 APRIL 2020 – 11:40

Björkliden och Riksgränsen öppnar för nybokningar innevarande skidsäsong

Lapland Resorts som driver skidanläggningarna i Björkliden och Riksgränsen stoppade nybokningar den 1 april i år. Idag, onsdagen den 22 april, börjar vi ta emot nya bokningar igen avseende pågående skidsäsong.

De senaste fem veckorna har vi konstaterat att såväl gäster som anställda visat stor respekt för rutinerna rörande minimering av smittspridningsrisk. Det är mycket lugnt och glest i pister, liftar, längdspår och serveringar. Skidsugna (och andra såklart…) är därför ånyo välkomna att boka boende hos oss. I Björkliden är endast stugor tillgängliga. I Riksgränsen erbjuder vi boende i hotell, lägenheter och vandrarhem.

I Björkliden rullar liftarna till 3 maj. I Riksgränsen rullar de ända till 24 maj. Pister pistas och längdspår prepareras, som vanligt. SnöBaren och Nordalsköket är öppna, som vanligt. Våra två läkarmottagningar är öppna, som vanligt. Våra bokningsregler gäller, som vanligt.

Vår fjällstation Låktatjåkko är öppen för lunch. Restauranger är öppna men med lite minskat öppethållande och utbud. Afterski och kvällsaktiviteter erbjuds inte (men man kan ju ha kul ändå…).

Välkomna till en ovanligt snörik vårvinter i Kirunafjällen, men vänligen kom ihåg;

  • Håll avstånd! (Smittan sprids genom närhet och fysisk kontakt)
  • Tvätta händerna ofta och noga med varmt vatten och tvål. Hosta och nys i armvecket. Undvik att röra vid ögon, näsa och mun.

Snöiga Hälsningar från Lapland Resorts