/
SCROLL

Aktiviteter i Björkliden

Denna säsong är annorlunda på grund av den pågående pandemin – samtidigt är allt precis som vanligt i naturen. Vi i Björkliden är här för att hjälpa dig att planera för höstens och vinterns äventyr tryggt och säkert. Läs mer längre ner på sidan vilka åtgärder vi tar för att erbjuda er en så säker och minnesvärd upplevelse som möjligt. Varmt välkommen ut i naturen.

Turskidor på fjällvidderna

fr. 795:-, barn 495:-/pers

Norrskensvandring med snöskor

fr. 895:-/pers

Arktiskt isfiske

fr. 895:-/pers

Hundspannstur

Barnens skidskola

fr. 625:-/pers

Vandring

Trollsjön

fr. 365 :-/pers

Golf

fr. 275:-/pers

Löpning

Cykling

fr. 400:-/pers

Fjällfiske

Barnens Björkliden

Grottäventyr

Badplatser

Tales of the coffee pot

fr. 695:-/pers

Snöskoter

Livsnjutartur på snöskor

fr. 695:-/pers

Eldens magi – vildmarkskunskap

fr. 695:-/pers

Topptur med privat guide – Björkliden

Privat skid- eller snowboardlektion

fr. 945:-/pers

Dagstur med bandvagn till Låktatjåkko Fjällstation

1313 – Topptursklassiker I Björkliden

fr. 1195:-/pers

Offpistguidning

fr. 645:-/pers

Lovspecial: freeridelektion

fr. 525:-/pers

Kids offpist – Björkliden

fr. 495:-/pers

Isklättring

Covid – 19 aktivitetsinformation

För att erbjuda er en så säker och minnesvärd upplevelse som möjligt i Björkliden har vi vidtagit åtgärder mot spridning av Covid-19. Alla aktiviteter genomförs utomhus och ni möter er guide eller skidlärare på anvisad plats utomhus. De flesta av aktiviteterna kan genomföras i privata sällskap om ni önskar, kontakta vår bokningsavdelning så hjälper de er. Och precis som på så många andra ställen uppmanar vi er att stanna hemma om ni känner er sjuka.

Eftersom många av våra gäster inte bor i ett arktiskt klimat så tillhandahåller vi varma overaller för lån när det behövs på aktiviteten. Overallerna tvättas mellan varje gäst. Man får gärna använda sina egna ytterkläder men tänk då på att ta de varmaste kläderna då temperaturerna kan bli låga. Vi rekommenderar er att ta med egen varm mössa, varma skor och tumvantar. Kom ihåg att tumvantar är varmare än fingervantar så fingrarna värmer varandra i tumvantarna. 

Under vintern 2020/2021 anordnas vissa aktiviteter enbart på förfrågan, vilka som är aktuella för det finns under respektive aktivitet. Kontakta vår bokning för bokningar och mer information.