/
SCROLL

Bröllop i Björkliden

Att få äran att arrangera några av de viktigaste dagarna i ert liv är ett oerhört givande och spännande uppdrag. Vi älskar att tillsammans med er få förverkliga önskemål och drömmar. Här nedan kan du läsa mer om vad vi har att erbjuda för ett bröllop eller en eller smekmånad i Björkliden.

Destinationen & Omgivningen

Naturen runt Björkliden är fantastisk som dekoration och gestaltar den perfekta fonden för häpnadsväckande bröllopsbilder. Vi befinner oss mitt bland de storslagna fjällen i Kirunaregionen, med Abisko Nationalpark som närmsta granne. Vårt läge gör oss till det ideala valet för er som letar efter en originell, ändock lättillgänglig plats att fira er bröllopsdag på i svenska Lappland. 

Säsongerna – Sommar & Höst

Den arktiska sommaren och hösten i Björkliden är speciellt passande för tillfället och erbjuder många möjligheter att skapa en originell ceremoni. De varma och långa dagarna under juni, juli och augusti, då midnattssolen lyser, ger den perfekta möjligheten att njuta av fjällens skönhet dygnet runt. Under hösten i september och början av oktober exploderar naturens färger i det föränderliga fjällandskapet. Säg ”Ja” ovanför polcirkeln, i ett av Sveriges mest spektakulära landskap.

Våra olika alternativ

Ett bröllop i Björkliden är individuellt utformat, med unika inslag och minnesvärda stunder. Tillsammans med er skräddarsyr vi bröllopet och erbjuder helhetslösningar. Vi har möjlighet att hantera både större och mindre tillställningar då vi har ett brett utbud av logi för er och era gäster och flertalet utomhus- och inomhusfaciliteter för ceremonin och efterföljande tillställning. Vi lyssnar på er vision och erbjuder den bästa utformningen, anpassat efter ert speciella firande.

MATEN

Vi kan garantera en unik festmåltid utöver det vanliga för er viktigaste dag. Vi dukar upp i Restaurang Lapporten, i Gammelgården, eller för ett mindre sällskap, ute i vår mysiga Rakkaskåtan. Våra tre menyalternativ är anpassade för att matcha säsongen och antalet gäster.

Fotografiet

Björkliden är sannerligen en vykorts-lik plats för ert fjällbröllop. Vi rekommenderar varmt den lokala, talangfulla fotografen Rebecca Lundh som säkerställer att föreviga de bästa stunderna från ert firande. 

LÄS MER OM REBECCA

Aktiviteterna

Vakna upp bland de storslagna fjällen i svenska Lappland och se till att utforska omgivningen under er vistelse hos oss. Utomhusaktiviteter är ju en av våra specialiteter.Vår katalog av sommaraktiviteter förser er och era gäster med de mest trivsamma och njutningsfulla stunderna man kan ha i de arktiska landskapen. Har ni speciella önskemål kan vi så klart anpassa ett aktivitetsprogram utefter era önskningar och behov.

UTFORSKA VÅRA AKTIVITETER

Frieri & smekmånad

Oavsett om det är för att fria eller åter fira er union kan vi också erbjuda den perfekta inramningen och skapa individuellt anpassade vistelser, just för er. Vi gör allt vi kan för att säkerställa att er vistelse gör succé i skapa eviga minnen.

VÅRA PAKET

Arktiskt Bröllopsäventyr

Exklusivt Norrland

Natur och utsikt

Oförglömliga stunder

i storslagna miljöer

BÖRJA PLANERA MITT ARKTISKA BRÖLLOP