/

I Björkliden finns ett antal olika restauranger och barer. Varför inte unna er en välförtjänt paus med lunch ute i backen eller en oförglömlig middag uppe i Sveriges höst belägna restaurang?

Restauranger och barer

Vi har ett brett utbud av restauranger för frukost, lunch, fika, afterski, middag och bar – allt med inslag av lokala delikatesser. Vet du redan nu vilken restaurang du är intresserad av? Boka gärna bord hos oss. Din bokning är bekräftad först efter det att vi återkopplat med en bekräftelse. Varmt välkomna!

Boka bord Boka bord

Öppettider

Bar Rallaren
10/02 – 07/05 2023 Fredag & lördag 15.30 – 23.00
Snöbaren
PERIOD Dagar tid
10/02 – 07/05 2023 Alla dagar 11.00 – 15.00
* Stängd om Kåppasliften stängd
Hotell Fjället Lobbybar
Period Dagar Tid
25/9- 10/2 Vardagar 9.00-16.00
Lobbymeny stängt
Restaurang Lapporten
Måltid Tid
Frukost stängt
Lunch buffé stängt
Middag a la carte dagligen stängt
Låktatjåkko Fjällstation Restaurang
Måltid Dagligen klockan
Frukost stängt
Lunch & fika stängt
Middag stängt
*frukost & middag enbart för boende

EN DESTINATION TVÅ ANLÄGGNINGAR

ETT LIFTKORT FÖR TVÅ ANLÄGGNINGAR

Tillsammans har vi 32 pistade nedfarter, 53 km preparerade längdspår samt oändligt med offpistskidåkning och bergstoppar att ta sig an bortanför liftarna. Våra liftkort ger dig åkning både i Björkliden & Riksgränsen.

GRATIS TRANSFERBUSS

Lapland Resorts transferbuss tar dig mellan Riksgränsen och Björkliden. Passa på att uppleva båda skidorter under din vistelse hos oss. Transferbussen får du åka gratis mot uppvisande av giltigt liftkort.

STORT UTBUD

Familjärt, naturupplevelse, skidåkning i världsklass eller nattklubb? Vi har också 10 restauranger och boende som varierar från budget till lyx. I Björkliden och Riksgränsen finns kort och gott något för alla smaker.