/
SCROLL

Gammelgården ski lodge

I Björklidens allra första fjällstation har det serverats en och annan måltid under de cirka 100 år som gått. Det finns självklart en anledning till att gäster trivs här än idag och vi bjuder in dig till att upptäcka det själv.

GAMLE TROFAST

Med en historia som sträcker sig över ett sekel sitter mysfaktorn i väggarna på Gammelgården. Det betyder dock inte att vi serverar samma mat som för 100 år sedan… Vi har istället anammat moderna smaker och ingredienser och tillagar pizza och pasta i det traditionella, rustika köket. Perfekta rätter för dagar fyllda av utomhusaktiviteter i fjällen! Vi serverar även ett brett utbud av dryck; alkoholfria alternativ, öl, vin, alla sorters varma drycker och självklart nybryggt kaffe.

Gammelgården Ski Lodge

Gammelgården Ski Lodge erbjuder enkel-, dubbel-, fyrbädds- och sexbäddsrum. 1926 blev Wärdshuset Gammelgården till Björklidens första fjällanläggning. Här har skidresenärer mått väl i snart 100 år.

Läs mer

Hyra Gammelgården

Du kan hyra hela eller delar av Gammelgården för ditt arrangemang, oavsett om det handlar om en konferens, filminspelning, bröllop eller andra tillställningar. Hör av er till oss för mer information och bokning.

KONTAKTA OSS

Öppettider

Gammelgården Ski lodge
Period Tid
Stängt