/
SCROLL

AKTIVITETER

Denna säsong är annorlunda på grund av den pågående pandemin – samtidigt är allt precis som vanligt i naturen. Vi i Björkliden är här för att hjälpa dig att planera för vinterns äventyr på ett tryggt och säkert. Läs mer längre ner på sidan vilka åtgärder vi tar för att erbjuda er en så säker och minnesvärd upplevelse som möjligt. Varmt välkommen ut i naturen.

Björkliden på egen hand

fr. gratis:-/pers

Tales of the coffee pot

fr. 695:-/pers

Hundspannstur

Livsnjutartur på snöskor

fr. 725:-/pers

Turskidor på fjällvidderna

fr. 825:-/pers

Topptur med privat guide – Björkliden

Snöskoter

Eldens magi – vildmarkskunskap

fr. 695:-/pers

Norrskensvandring med snöskor

fr. 925:-/pers

Arktiskt isfiske

Barnens skidskola

fr. 645:-/pers

Dagstur med bandvagn till Låktatjåkko Fjällstation

Offpistguidning

fr. 665:-/pers

1313 – Topptursklassiker I Björkliden

fr. 1225:-/pers

Kids offpist – Björkliden

fr. 400:-/pers

Privat skid- eller snowboardlektion

fr. 945:-/pers

Covid – 19 aktivitetsinformation

För att erbjuda er en så säker och minnesvärd upplevelse som möjligt i Björkliden har vi vidtagit åtgärder mot spridning av Covid-19.

Om ni känner de minsta symptom på sjukdom uppmanar vi er att stanna hemma.

Alla aktiviteter genomförs utomhus och ni möter er guide eller skidlärare på anvisad plats utomhus. Tänk på att komma i varma kläder och redo för din aktivitet.

Vi ber att enbart en förälder följer med till avlämning och upphämtning vid skidskolan för att minimera trängsel. Gruppskidskola sker enbart för barn, för vuxna skidåkare erbjuder vi privatlektioner. Skidlärarna kommer i möjligaste mån undvika fysisk kontakt och uppmana eleverna att hålla avstånd.

De flesta av aktiviteterna kan genomföras i privata sällskap om ni önskar, kontakta vår bokningsavdelning så hjälper de er. Förboka gärna aktiviteter online för att nyttja kontaktlösa betalningar.

Vid aktiviteter där deltagare lånar utrustning kommer den desinficeras mellan varje tillfälle.

Tänk då temperaturerna här kan bli låga så ta på att ta de varmaste kläderna. Tänk också på att en varm mössa, varma skor och tumvantar gör skillnad. Kom ihåg att tumvantar är varmare än fingervantar så fingrarna värmer varandra i tumvantarna. 

Under vintern 2020/2021 anordnas vissa aktiviteter enbart på förfrågan, vilka som är aktuella för det finns under respektive aktivitet. Kontakta vår bokning för bokningar och mer information.