/
SCROLL

Hösten i Björkliden

Välkomna till en lugn och avkopplande höst- och midvintersäsong i Björkliden.

Den 21/9 startade vår höst- och midvintersäsong i Björkliden. Här kan du uppleva en storslagen natur i ditt alldeles egna och privata sällskap.

Under hösten bor du tryggt och avgränsat med ditt sällskap och med alla faciliteter nära till hands i stugbyn Kåppas. Vad sägs om att slå dig ner i en avkopplande bastu i våra nyrenoverade deluxestugor eller vid brasan i Solhyllan efter en dags vandring? Få kvalitetstid på er alldeles egna terass med utsikt över Lapporten och hela Torneträsk. Eller varför inte hoppa ner i ett varmt bad under den krispiga hösthimlen, upplyst av norrsken?

Hotell Fjället och restaurang Lapporten är stängt och öppnar åter igen upp för skidsäsongen den 12/2-2021. Receptionen och lanthandeln håller öppet vardagar mellan 9.00-16.00 mån-fre under hela höst- och midvintersäsongen. Lobbybaren är öppen 11.00-15.00 mån-fre. 

I Rakkaskåtan anordnar vi norrskensmiddagar veckovis med kallskurna lokala delikatesser och mat lagad över öppen eld för det mindre sällskapet. Vi erbjuder också privata middagar och fester efter era önskemål. En mer genuin matupplevelse får man leta efter!

Under hela hösten och vintern kan du också förboka privata, guidade turer. Passa på att lära dig något du inte visste innan under en vandring eller få några nya tips kring hur du ska vässa mountainbiketekniken i fjällen. Läs mer under våra aktiviteter och kontakta oss för bokning.

Blicka upp mot norrskenet, känn den krispiga doften av frisk luft, drick av det iskalla klara vattnet som porlar i jokkarna och avnjut delikatesserna du inte hittar någon annanstans än här. När jokkarna sedan frusit, snön lagt sig och solen kommit tillbaka efter midvintern öppnar vi för skidsäsongen. Umgås med dina nära och kära i en helt unik fjällupplevelse, alldeles exklusivt för dig. 

Åter igen, varmt välkomna till ditt alldeles egna fjällen i höst och vinter.