/

Huvudsponsor

Saucony är ett av världens äldsta och ledande varumärken med fokus på löpning. Varumärket grundades 1898 i Pennsylvania och är ett internationellt löparvarumärke där innovation, teknologi och design är genomgående i deras utvecklande av löparskor och träningskläder. Saucony existerar för löparna – ”det är löparna som inspirerar, kommer med nya idéer och tvingar oss att bli bättre”. Det är just det som drivit Saucony framåt – att alltid utmana och förbättra förutsättningarna för löpare att nå sina mål, elitsatsande liksom motionär, samt att bidra till en hälsosam och sund livsstil. Att upprätthålla en bra hälsa är viktigare än någonsin och Saucony arbetar ständigt med att vara en positiv kraft inom motion och idrottsvärlden.

Sauconys produktsortiment utgörs av en stor variation av skor och kläder för löpning, traillöpning, träning och en aktiv livsstil. Saucony finns representerat i alla butiker med seriös löpkunskap samt hos fristående specialistbutiker och ortopedklinier runtom i Norden.

För mer info besök www.saucony.se

Partners

Vår lättviktiga kläder och utrustning är specifikt utformad för bergslöparens behov, med specifikationer direkt hämtade från erfarenhet på Original Mountain Marathon.
En 2-dagars resa genom några av Storbritanniens tuffaste terräng, hålls i slutet av varje oktober sedan 1968, för att garantera utmanande väderförhållanden. En test av bergskunskap och uthållighet, ’The OMM’, erkänns som guldstandarden inom bergsutmaningar.
Kraven från evenemanget fortsätter att påverka designen och funktionerna hos våra kläder, vilket i sin tur används i några av de tuffaste evenemangen och svåraste utmaningarna runt om i världen.
Omtyckt av bergsatleter och proffs i årtionden är OMM-sortimentet den perfekta följeslagaren för ditt nästa äventyr.

Pölder Sport – din butik för orientering, trailrunning och löpning!

Vi är en specialistbutik för dig som gillar att idrotta och utmana dig själv ute i vår vackra natur. I vår webbshop och i vår butik i Nässjö hittar du ett stort utbud av skor, kläder och utrustning från de bästa varumärkena och av högsta kvalitet. Hos oss är kunden, dvs du, i centrum och vår målsättning är att ge dig absolut bästa service.

Under året finns vi på plats på en hel del event och tävlingar i orientering och trailrunning, varav BAMM är en av höjdpunkterna. Vintertid är vi 110% längdspecialister och är butiken för dig som ska åka Vasaloppet.

Välkommen till oss på polder.se eller vår butik i Nässjö – men framförallt: Vi ses på BAMM!

 

 

1933 uppfann Björn, Alvar och Arvid Kjellström tillsammans med Gunnar Tillander den första vätskefyllda kompassen, det var startskottet för vår verksamhet. Inte nog med att det var den första kompassen med den tekniken, den satte även en global standard för hur navigationsutrustning fungerar. Det var då Silva som varumärke föddes. Några år senare, närmare bestämt 1935, breddade vi vårt affärsområde med en ny uppfinning, nämligen pannlampan Zeiler.Idag fokuserar vi på tre huvudområden för våra produkter; sport, äventyr och professionellt användande. Våra produkter utvecklas och förbättras på löpande basis, allt för att du ska kunna njuta av kvalitetsprodukter och uppleva morgondagens äventyr tillsammans med oss på Silva.