/

Huvudsponsor

Saucony är ett av världens äldsta och ledande varumärken med fokus på löpning. Varumärket grundades 1898 i Pennsylvania och är ett internationellt löparvarumärke där innovation, teknologi och design är genomgående i deras utvecklande av löparskor och träningskläder. Saucony existerar för löparna – ”det är löparna som inspirerar, kommer med nya idéer och tvingar oss att bli bättre”. Det är just det som drivit Saucony framåt – att alltid utmana och förbättra förutsättningarna för löpare att nå sina mål, elitsatsande liksom motionär, samt att bidra till en hälsosam och sund livsstil. Att upprätthålla en bra hälsa är viktigare än någonsin och Saucony arbetar ständigt med att vara en positiv kraft inom motion och idrottsvärlden.

Sauconys produktsortiment utgörs av en stor variation av skor och kläder för löpning, traillöpning, träning och en aktiv livsstil. Saucony finns representerat i alla butiker med seriös löpkunskap samt hos fristående specialistbutiker och ortopedklinier runtom i Norden. För mer info besök www.saucony.se

Partner

Pölder Sport – din butik för orientering!
VI är 110 % längdskidspecialister på Pölder Sport men du hittar också ett brett utbud av välkända märken inom orientering. På hemsidan och i vår butik i Nässjö hittar du alltid ett stort utbud av OL-skor, orienteringskläder och all utrustning du behöver för att orientera. Tävlar du så har du säkert sett oss ute då vi åker runt och närvarar vid orienteringstävlingar under vår/sommar och höst, främst i Småland men också på nationella tävlingar. Vi har omfamnat orienteringen och satsar så klart på att bli störst i Sverige inom orientering.