/

Tävlingsmöte BAMM 2023

Många deltagare gör att vi under årets tävling inte arrangerar ett fysiskt tävlingsmöte utan ger det i digitalt format. Detta för att alla ska höra och få samma information. Har man frågor trots att man sett mötet kan man möta tävlingsledningen i det Blå rummet kl 20.00 på torsdagen.

Se möte Se möte

Säkerhetsgenomgång

Möt vår vän Anders Bergwall som är utbildad UIAGM guide och bor i området. Anders delar med sig av sina bästa trick och tips kring orientering och navigering.

Se film Se film

RES TILL BAMM

Res smidigt och enkelt till tävlingen. VY kör sträckan Stockholm C – Riksgränsen. Kliv av direkt i Riksgränsen. Väljer du att flyga eller resa på annat sätt till Kiruna kan du boka vår transfer och spara din energi. Vi hämtar upp dig från Kiruna flygplats eller Kiruna tågstation. Fler biljetter släppa på söndagens transfer.

BANPROFILER BAMM 2023

BAMM 30 dag 1


BAMM 30 dag 2


BAMM 50 dag 1


BAMM 50 dag 2


Bamm 70 dag 1


BAMM 70 dag 2

Tävlingen

Välj bland klasserna 30, 50 och 70 med orientering över två dagar med övernattning på fjället.

Deltagarna som tävlar i klass 50 och 70 bär själva med sig all utrustning för att klara två tuffa dagar och en natt på fjället. Undantaget är BAMM 30 där arrangören transporterar tält och sovsäckar till nattlägret. Deltagare i BAMM 30 får alltså en något lättare ryggsäck att springa med.

På fredagsmorgonen innan start får lagen kartor och banor (30, 50 och 70) och kan börja planera sina vägval. Därefter är det gemensam start för alla. Efter att kontrollpunkterna är tagna anländer lagen till nattlägret där alla övernattar i ett stort tältläger.

Dag 2 sker starten med jaktstart för de bästa lagen, ledande lag startar först och därefter startar efterföljande lag enligt resultaten från dag 1. Lag mer än en timme efter startar gemensamt innan jaktstarten. Målgång sker i Riksgränsen där dusch, bastu och mingel väntar. På kvällen väntar prisutdelning och middag.

SE VILKEN KLASS SOM ÄR LÄMPLIG FÖR MIG

BAMM 11-12 Aug 2023

BAMM (Björkliden Arctic Mountain Marathon) är en årligen återkommande tvådagars fjällorientering för tvåmannalag med övernattning på fjället.
Boka här

KÖP PRESENTKORT TILL BAMM 2024

Ge bort en upplevelse och ett oförglömligt minne till någon du tycker om. Köp vårt presentkort redan idag.

KÖP HÄR

SE BILDER + FILMER FRÅN 2022

Vill du följa äventyret eller ladda ner en bild eller en film från tävlingen? I nedan länk finns massor av fina bilder från årets tävling. Tagga gärna #SauconyBamm2022
BILDER + FILMER

Samarbetspartners 2023